Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decofresh Roses: ‘Omang & Amor zijn labels met een meerwaarde’

Meerwaarde bieden door middel van het product levert een win -win situatie op, ziet Decofresh Roses. “De rozen van Omang & Amor zijn onderdeel van een sterk merk, waar iedereen blind op kan vertrouwen.”

Omang & Amor
De twee labels van rozenkweker Decofresh Roses bieden naar eigen zeggen iets anders dan de rest. "Ze hebben een andere structuur, een speciale kleur of geven een gevoel dat men niet eerder heeft ervaren.” Pini Cohen, beschermer van de labels Omang en Amor: “Er zijn nu eenmaal verschillende doelgroepen. De een is blij met een gewone rode roos, terwijl de ander iets unieks of verrassends zoekt. We willen vooral die laatste doelgroep houvast bieden, omdat we ze voortdurend weten te verrassen.”



Bedden met nieuwe soorten
Samen met sales-collega Matti Arielle houden ze de balans tussen vraag en aanbod in de gaten. Op de kwekerijen in Kenia wordt elke dag gekeken en gevoeld: hoe staan de rozen erbij? Is deze kweek de moeite waard, is het uniek en onderscheidend genoeg? Pini: “We hebben daar bloembedden staan met kleine vakken met nieuwe soorten om te proberen. Zodra blijkt dat een soort daadwerkelijk aanslaat, hebben we al een aantal bedden staan en hoeven we niet lange tijd te wachten.”



Bouwen op vertrouwen
Het lijkt een risico, maar is juist een eigenschap waarmee Decofresh Roses zich onderscheidt. Pini: “We willen van elke steel weten wat hij doet. Teveel mensen denken: ‘het zal wel goed zijn.’ Maar zo werkt het niet. Als er iets misgaat in de kweek terwijl je al hebt beloofd te kunnen leveren, ben je te laat. We willen het voor zijn, zodat elke klant blind kan vertrouwen op alles wat onder Omang en Amor valt.” Vanuit Kenia worden verschillende kleine bosjes naar Nederland gebracht. In Aalsmeer worden kwaliteit en bloeiwijze nauwgezet gevolgd.


Voor meer informatie:
FleuraMetz
www.fleurametz.com

Publicatiedatum: