Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe editie The Green Gallery: Volkslegenden & Groen

The Green Gallery is alweer toe aan editie nummer 8. Het magazine is gemaakt in samenwerking met creatieve geesten zoals fotografen van Vogue, W Magazine en Kinfolk, stylisten van Elle Deco, toonaangevende en opkomende artiesten en bloggers die het tijdbeeld van nu bepalen. Internationale liefhebbers van bloemen en planten.

Issue 8: Volkslegenden & Groen
De najaarseditie van The Green Gallery is gevuld met folklore. Landelijke en stedelijke interieurtendensen smelten samen met het betoverende landleven uit Rusland, Duitsland, Ierland, Roemenië en Mexico. Denk aan kleurrijke bloempatronen, huiselijke patchworks, geërfde prints en groepen planten die het huis domineren. Verwacht verder in dit nummer een prachtige interpretatie van Edwin Oudshoorn op een schilderij van Ramón Cano Manilla, de Sanseveria als symbool voor mannelijke oerkracht, de Carnivorous als muze, Green Treasures en een bloeiend portret van Li Edelkoort, een van de voornaamste voorspellers van de wereld van onze tijd. En The Green Gallery presenteert Green Screen. Hiermee vervang je je banners in één klik in een bloemenzee. Uit onderzoek blijkt dat mensen online advertenties liefst blokkeren. Dus waarom gebruik je die ruimte niet om je te laten inspireren?

Bekijk het magazine op www.thegreengallery.com.
Publicatiedatum: