Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Landbouwers moeten door tot hun 68e

BPL Pensioen heeft besloten om de pensioenleeftijd te verhogen naar 68 jaar. Dat betekent dat ze de pensioenen één jaar minder lang uit moeten betalen. Daarom verhogen ze de pensioenen van alle deelnemers. Dat doen ze per 1 januari 2018. BPL zorgt ervoor dat uw pensioen voor en na de omrekening evenveel waard is. Iedereen die pensioen opbouwt of opbouwde ontvangt aan het einde van het jaar een brief met meer informatie.

Waarom gaat de pensioenrichtleeftijd omhoog?
We worden gemiddeld steeds ouder. Daarom besloot de overheid dat de pensioenleeftijd vanaf 1 januari 2018 omhoog gaat: naar 68 jaar. BPL Pensioen moet daarom de pensioenregeling aanpassen.

Vanaf 60 (gedeeltelijk) met pensioen
U kunt ervoor kiezen om eerder met pensioen te gaan. Bijvoorbeeld vanaf de leeftijd waarop u een AOW-uitkering krijgt van de overheid. U kunt bij BPL Pensioen vanaf uw 60ste met pensioen. Het bedrag wat u ontvangt als met pensioen gaat, wordt wel iets lager. Dat komt doordat u minder lang pensioen opbouwt en het bedrijf uw pensioen langer aan u moeten betalen.

Voor meer informatie:
BPL Pensioen
Postbus 451
9700 AL Groningen
www.bplpensioen.nl

Publicatiedatum: