Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Minor-studenten aan de slag in de tuinbouw

Onderwijs en tuinbouw zijn nauw met elkaar verbonden, niet alleen de mbo-scholen maar ook de hbo's spelen hier een belangrijke rol in. Luiten Greenhouses en Saarlucon willen hier ook graag haar steentje aan bijdragen. Op donderdag 28 september hebben Luiten Greenhouses en Saarlucon een mooie opdracht gepitcht aan studenten van de Hogeschool Rotterdam die op dit moment de Minor Business Model Innovator volgen.



De opdracht is gericht op de aftersales van Luiten Greenhouses en Saarlucon. De studenten waren erg enthousiast over de opdracht, wat erin resulteert dat vanaf 5 oktober vijf studenten aan de slag gaan bij Luiten Greenhouses en Saarlucon. Zij gaan de komende weken onderzoek doen en zullen aan het einde van de rit met een rapport komen, waar Luiten Greenhouses en Saarlucon hopelijk de vruchten van kunnen plukken.



Als fijne extra werd nog een heerlijke lunch aangeboden vanuit de Hogeschool Rotterdam. Een geslaagde dag dus en Luiten Greenhouses en Saarlucon kijken erg uit naar de samenwerking!


Luiten Greenhouses b.v.
Kijckerweg 95
2678 AC De Lier
The Netherlands
Tel: +31 (0)174-624486
info@luiten-greenhouses.com
www.luiten-greenhouses.com


Publicatiedatum: