Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw bassin en nieuw containerveld voor M. van den Oever

Afgelopen juni begon kwekerij M. van den Oever met de 1e fase van de aanleg van 3,5 hectare nieuwe containervelden. Op het perceel is inmiddels een nieuw waterbassin gerealiseerd en de betonpaden zijn gestort. Op dit moment wordt er hard gewerkt door Traycon uit Sprundel aan de aanleg van +- 1,75 hectare containerbedden. Een 2e fase uitbreiding van circa 1,75 hectare staat gepland voor zomer 2019.



De velden zullen aankomend voorjaar ruimte bieden aan extra productie van tuinplanten in zowel C12 als C35 (ROBUST).

Twee maand geleden werd ook een renovatie aan de verzendhal voltooid. Er werden 3 nieuwe laaddocks gerealiseerd, en inpandig een kantoor en een fotostudio. Meer informatie & foto's vindt u hier.



Kwekerij M. van den Oever kweekt een breed assortiment exclusieve tuinplanten in grote potmaten. Deze vinden hun weg naar de consument via de groothandel, waaronder tuincentra, exporteurs, cash&carry en collega kwekers in heel Europa. Gelegen in Son en Breugel bij Eindhoven omvat het familiebedrijf op dit moment 10 hectare containerteelt, waarop zo’n 275 verschillende soorten planten in pot gekweekt worden. Daarnaast wordt op zo’n 12 hectare een groot deel van het eigen uitgangsmateriaal in de vollegrond gekweekt.

Voor meer informatie:
Kwekerij M. van den Oever
Olen 5a
5694 NP Son en Breugel
T: +31 (0)499-471184
F: +31 (0)499-474710
www.vdoever.nl
Publicatiedatum: