Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kandidaten voor Wim Hazelaar trofee 2017 bekend

Op 8 en 9 november zullen 12 kandidaten het op de IFTF (www.iftf) tegen elkaar opnemen om de Wim Hazelaar trofee. Dit jaar worden deelnemers verwelkomd uit diverse landen te weten: Denemarken, Noorwegen, Kroatië, Spanje, Japan en Australië en natuurlijk Nederland.
 
De kandidaten die het dit jaar tegen elkaar opnemen zijn: André Botterli Trätnes (NO); Katharina Albrechtsen (DK); Elise Rosen (AU); Yoko Misumi (JP); Ani Poklepovic (Kroatië); Eliezer Santana Martin (SP); Nely de Bruin (NL); Maarten van der Waal (NL); Daniëlle Adema (NL); Esther Wijngaarden (NL); Klaas Dijkstra (NL); Roos van Unen (NL).


 
Het wordt een competitie tussen de zelfstandige en de leraar, de bloemist assistent en freelancers. En vice versa. Voor de 12 kandidaten zijn zeven mooie opdrachten bedacht waaraan zij hun creatieve invulling gaan geven met producten die de organisatie voor hen heeft geregeld.
 
De competitie wordt gehouden op de IFTF beurs in Vijfhuizen en is toegankelijk voor bezoekers van de beurs. De door de deelnemers gemaakte opdrachten zijn tijdens de beursdagen te bezichtigen in de ruimte van World of Flowers.
Op donderdag 9 november rond 18.00 uur maakt de jury de winnaar bekend en zal Karin Pasman, de winnares van 2016 de wisseltrofee overhandigen aan de winnaar van 2017. Naast de wisseltrofee gesponsord door Mobach ontvangt de winnaar € 250,- aan prijzengeld van Smithers Oasis en Bloomtube biedt een demonstratie aan via hun Bloomtube kanaal.
 
Entree kaarten voor de IFTF beurs zijn hier verkrijgbaar.

bron: Green Team Consultancy
 
Publicatiedatum: