Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Genomineerden Dutch Flower Awards 2017 bekend

Dutch Flower Group (DFG) heeft dit jaar wederom negen kwekers genomineerd voor de DutchFlower Awards. Het is inmiddels de 16e keer dat DFG met de Dutch Flower Awards haarketenpartners in de schijnwerpers zet. 

Deze onderscheidingen worden uitgereikt in decategorieën snijbloemen, planten en buitenlandse kwekers. Dit jaar staat bij de verkiezing“digitalisering” centraal. 


De winnaars van vorig jaar

Genomineerden 2017 
Bij de snijbloemen zijn de nominaties gegaan naar Sunlife Flowers(helianthus), De Haas Calla’s(zantedeschia, helleborus) en Winco Holland (snij-echeveria). In de categorie Planten zijn TenHave Plant (campanula, cyclamen), Van der Voort Potplanten (spatiphyllum, azalea en ludisia)en Oriental Growers (o.m. bonsai, lucky bamboo, cactus) de genomineerden. De kwekersVerdes Export Maresme S.L. (pistache; snijgroen uit Spanje), Mystic Flowers (rozen, uitEcuador) en Nini Flowers (rozen, uit Kenia) zijn dit jaar de genomineerde buitenlandse partnersvoor de Dutch Flower Awards. 

De feestelijke bekendmaking van de winnaars vindt plaats op de FloraHolland Trade FairAalsmeer op donderdag 9 november om 15.00 uur op de DFG stand 17.2.

bron: DFG
Publicatiedatum: