Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bloemist Wim Markerink krijgt knipcursus van snijhortensiakweker

Winnaar bloemistenactie Hydrangeaworld bekend

Bloemsierkunst Wim Markerink is de winnaar van de bloemistenactie van Hydrangeaworld. Het door hen ingestuurde boeket is door de promotiecommissie snijhortensia gekozen als meest aantrekkelijke én goed verkoopbare boeket. Op donderdag 21 september heeft Markerink zijn prijs opgehaald: een kar met snijhortensia’s t.w.v. EUR 400,00.

Bij hortensiakwekerij Vicini in Nootdorp kreeg Markerink een korte cursus snijhortensia knippen van kweker Jack Zwinkels. Vervolgens mocht Markerink zelf aan de slag om een kar vol hortensia’s ter waarde van €400 te knippen.



Winactie
De winactie was een initiatief van Hydrangeaworld. Dit platform had een prijsvraag uitstaan onder Nederlandse bloemisten. Zij zijn gevraagd een foto in te sturen van een commercieel boeket met hortensia’s in de hoofdrol, welke goed verkoopt in hun winkel.

Door de prijsvraag uit te zetten in de maand augustus waarin de hortensia’s bloem van de maand was, is Hydrangeaworld ingehaakt op de bloemenagenda van Bloemenbureau Holland.

Herfstevent in de winkel
Markerink is zeer blij met de gewonnen prijs. “Wij organiseren jaarlijks een herfstevent voor onze klanten. Zo ook zaterdag 23 september weekend. Mijn klanten zijn gek op hortensia’s. Deze prachtige exemplaren in diverse herfsttinten kan ik nu mooi inzetten om mijn event nog groter te maken.”

Impact
Je kunt met de hortensia alle kanten op. In een bloemenkrans verwerken, maar ook in veel kleine vazen bij elkaar op een tafel doen je versteld staan van het bijzondere effect. Enkele stelen snijhortensia’s kunnen al voor enorme impact zorgen. In combinatie met herfstproducten zoals rozenbottels of bessen zijn bijzondere arrangementen te maken.

Op de website Hydrangeaworld.com vindt u advies, informatie en inspiratie over zowel snijhortensia als kamer- en tuinhortensia. De website biedt ook uitgebreid beeldmateriaal waar u gratis gebruik van kunt maken onder bronvermelding: © hydrangeaword.com
Publicatiedatum: