Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
platform voor niche producten

Nieuw My-Blush seizoen van start tijdens expositie in Paleis Het Loo

My-Blush is een platform voor niche producten, met name heesters, binnen de bloemenbranche. My-Blush focust zich op bloemen die bijzonder zijn waaronder bloesemtakken die een moment extra speciaal kunnen maken met voorjaarsbloemen die de lente extra kleur geven en nu de herfst zijn intrede doet met besheesters die het najaarsgevoel sfeervol versterken. Om dit nieuwe My-Blush seizoen te introduceren, is een selectie producten deze maand te bewonderen in Paleis Het Loo.



Museum Paleis Het Loo organiseert deze nazomer de september tuinmaand, waarin de paleistuinen vier weken lang het toneel zijn voor uiteenlopende activiteiten met iedere dag een aantrekkelijk programma. In thema ‘Een tuin om op te eten’ zijn de bloemen in de verschillende prachtige kamers van Paleis Het Loo door de Bloemenkamer op historisch koninklijke wijze gestyled.

My-Blush heesters
Heesters zijn moeilijk te kweken producten. De meeste soorten hebben minstens vier jaar nodig om te groeien terwijl normale snijbloemen minstens een keer per jaar snijrijp zijn. Hierdoor zijn heesters moeilijker verkrijgbaar en dat maakt hen exclusief. Voor veel bedrijven werden de heesters niet interessant genoeg bevonden vanwege de beperkte hoeveelheid in stuks en de enorme hoeveelheid in verschillende soorten. My-Blush heeft als doelstelling als platform voor kwekers van niche producten groot te worden in heesters met een breed scala aan kleine producten die inspirerend zijn voor de bloemisten en designers en deze beleving over te brengen aan de consument zodat die kunnen gaan genieten van blozende bessen en bloeiende bloesemtakken. Momenteel zijn onder andere rozenbottels, Viburnum bessen, dieppaarse Callicarpa. Symphonycarpus in roze en wit en Physalis in diverse lengtes maar ook Nerine, Sandersonia, Persicaria en Artemisia leverbaar.



Verkoopinformatie
Het assortiment van My-Blush omvat jaarrond meer dan 100 soorten bloesemtakken en besheesters! Voor vragen over de producten die via My-Blush verkrijgbaar zijn kunt u contact opnemen via info@my-blush.eu. Een bezoek aan de inspirerende website www.my-blush.eu is een eerste kennismaking van de beleving die My-Blush met het assortiment realiseert.

Paleis Het Loo
Bloemen en planten zijn altijd belangrijk geweest in de geschiedenis van Paleis Het Loo. De eerste bewoners, koning-stadhouder Willem III en zijn vrouw Mary Stuart, verzamelden vol enthousiasme Delfts aardewerk, schilderijen, vogels en exotische planten en bloemen. Vervolgens werd het paleis door de opvolgende stadhouders, koningen en koninginnen gebruikt als jachtslot en zomerverblijf. Koningin Wilhelmina beschouwde Het Loo als haar favoriete paleis. Na haar aftreden in 1948 trok de oud-koningin zich terug op Het Loo en overleed er op 28 november 1962.

Prinses Margriet en Prof. Mr, Pieter van Vollenhoven waren samen met hun vier zonen de laatste bewoners van het paleis. Sinds 1984 is Paleis Het Loo als museum geopend. In het museum ontdekken de bezoekers de wereld van de Oranjes tijdens de afgelopen eeuwen.



Koninklijk bloemschikken

De prachtige boeketten die in het paleis staan worden met zorg en liefde gemaakt in de Bloemenkamer. Naast bloemen uit de eigen kwekerij van de Tuindienst en groen uit het Kroondomein werden via LM Flower Fashion door My-Blush bloemen aan de Bloemenkamer van het paleis geleverd. In de maand september kunnen bezoekers op donderdag van 12.00 – 17.00 uur de kunst afkijken van het ‘koninklijk bloemschikken’ door de bloembinders van het paleis.

Voor de kinderen
In het Kinder-atelier in de stallen maken kinderen kennis met koninklijke beroepen. Zoals met tuinvrouw Roos die allerlei bijzondere planten kweekt. Kinderen kunnen zelf bloemschikken of een moestuin ontwerpen.

Bezoek de website van Paleis Het Loo voor meer informatie: www.paleishetloo.nl.

bron: LM Flower Fashion

Publicatiedatum: