Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Biobest viert 30-jarig jubileum

Tijdens het weekend van 8-10 september vierde Biobest zijn 30e verjaardag met verschillende events in en rond Westerlo. Jean-Marc Vandoorne, CEO van Biobest: “We hebben dit feest georganiseerd ter ere van al diegenen die geholpen hebben om van Biobest een sterke wereldspeler te maken in bestuiving en biologische bestrijding. Oprichter Roland De Jonghe is de vader van de de commerciële hommelkweek. Hij heeft een team uitgebouwd met een echte pioniersmentaliteit. De verdienste voor een uniek verhaal van 30 jaar ononderbroken groei komt toe aan een grote groep loyale klanten en aan alle toegewijde medewerkers. Daarom hebben we deze mensen en hun families uitgenodigd om samen feest te vieren.” Meer dan 1500 mensen namen deel aan de verschillende events.



Biobest’s internationale distributeurs kwamen al samen vanaf vrijdag in Antwerpen voor de “International Distributor Days”. Een event met ruimte voor informatie-uitwisseling maar uiteraard ook voor netwerken en ontspanning. Onder de deelnemers waren ook een belangrijk aantal vertegenwoordigers van Biobest filialen in verschillende landen waar het bedrijf over een direct verkoopsnetwerk beschikt. Deze groep kwam samen met de Biobest medewerkers voor een mega-verjaardagsparty in een grote feesttent, opgesteld bij het Biobest hoofdkwartier in Westerlo. Daar gingen de activiteiten verder op zondag met en een event voor klanten en medewerkers met hun familie. Een 1000-tal mensen konden er deelnemen aan een bedrijfsbezoek ondersteund door video presentaties en een brede waaier ontspannende activiteiten. Uiteraard was er ook in lekker eten en drinken voorzien.



De bezoekers kregen ook de kans de kantoren te bezoeken, die net een grote renovatiebeurt kregen. CEO Jean-Marc Vandoorne: "Dankzij onze voortdurende groei is er een grote behoefte aan investeringen. Gelukkig biedt die groei ons ook de middelen om zwaar te investeren in betere infrastructuur. Onze nieuwe kantoren in Westerlo betekenen een grote stap vooruit en zullen ons helpen onze dienstverlening verder te verbeteren. We hebben een ambitieus programma uitgetekend om verder te investeren in onze fabrieken in België en daarbuiten. Ik ben ervan overtuigd dat we met dit investeringsprogramma een dubbele doelstelling waar gaan maken: blijven voldoen aan een snel groeiende vraag en een nog hoger niveau van leverzekerheid bereiken dankzij een erg performante productie en logistiek. Onze klanten rekenen op ons voor oplossingen om op een duurzame manier gezonde en kwaliteitsvolle gewassen te telen. Reken maar dat we klaarstaan om hen daarbij te helpen."

Voor meer informatie:
Biobest Belgium NV
T: +32 14 25 79 80
info@biobest.be
Publicatiedatum: