Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
donderdag 28 september

Voornse PlantenDag voor exporteurs en groothandel

Op donderdag 28 september 2017 houden zeven kwekerijen op Voorne, één van de Zuid-Hollandse eilanden, een open dag. Deze dag wordt voor het tweede achtereenvolgende jaar gehouden. Na het succes van afgelopen jaar hebben 2 extra bedrijven zich aangesloten bij dit initiatief.

De Voornse PlantenDag is een initiatief van een aantal kwekers op Voorne, om relaties en andere belangstellenden te informeren over de activiteiten op hun kwekerijen. Het gaat daarbij niet alleen om nieuwe soorten, kleuren en concepten, maar ook om logistiek, verpakkingen, vermarkting en andere aspecten die met het product en de markt te maken hebben. De organiserende kwekers zien de Voornse PlantenDag ook als een uitstekend middel om in gesprek te gaan met de afnemers om te horen wat hun wensen en ideeën zijn.


De vijf deelnemers van vorig jaar

De deelnemende kwekerij zijn Globe Plant, Groene Tint, Leo vd Harg, Island Plant, Kwekerij de Look, Phalaenova en Voornse plantenkwekerij.

De kwekers hebben naast het openstellen van hun bedrijf ook een gezamenlijke activiteit voor hun klanten georganiseerd. Klanten hebben hier een persoonlijke uitnodiging voor ontvangen en kunnen zich hiervoor aanmelden via de website.

bron: Voornse PlantenDag
Publicatiedatum: