Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Beekenkamp belooft najaarszon in huis te halen met Cyclamen Trials

Beekenkamp Plants is al jarenlang producent in het leveren van uitgangsmateriaal van cyclamen. Tijdens de Cyclamen Trials in week 39 en 40 tonen zij, op woensdag en donderdag, meer dan 150 soorten cyclamen van diverse veredelaars. Het vergelijken van diverse cyclamensoorten staat hierin centraal.



Als geen ander past bij cyclamen de omschrijving: ‘het najaarszonnetje in huis’. Deze vrolijk ogende plant zorgt met haar bijzondere bloemen en hartvormige blaadjes voor vrolijkheid en kleur. Dat is exact wat de consument wil, zeker in het voorjaar! Vooral de variatie in vorm en de verrassende kleurcombinaties maakt deze plant tot een favoriet bij de consument. Tijdens de Cyclamen Trials toont Beekenkamp haar brede collectie met meer dan 150 soorten cyclamen in potmaat 6, 10.5, 12, 13 en 17 cm.

Door de vele innovaties in onder andere trays en plugtypes is een snellere teeltduur van deze herfstplant mogelijk. Ook is er, door de constante vernieuwing en verbetering, zichtbaar minder uitval bij de telers. Dit zijn voordelen waar zowel kwekers als retailers baat bij hebben.

In week 39 en 40 toont Beekenkamp Plants de genetica van de diverse veredelaars tijdens de Cyclamen Trials. In deze twee weken zijn er elke woensdag en donderdag tussen 13:00 – 16:30 uur vergelijkingsproeven te bekijken. De Cyclamen Trials vinden plaats in de locatie van Beekenkamp Breeding (Korte Kruisweg 163, Maasdijk). Een officiële uitnodiging vindt u hier.


Voor meer informatie:
Beekenkamp Plants
Korte Kruisweg 141
2676 BS Maasdijk
info@beekenkamp.nl
www.beekenkamp.nl
Publicatiedatum: