Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Anthuriums vormen decor voor fashionshow Ronald Kolk

Maandagavond 4 september presenteerde bekend couturier Ronald Kolk zijn exclusieve wintercollectie 2017 in Grand Hotel Huis ter Duin. Het extravagante decor – een levend schilderij van anthuriumbloemen, modellen en kunst - zette de toon voor zijn show: ‘Una Vera Favola Carnevalesca’. De exotische uitstraling van honderden anthuriums tegenover de donkere aankleding van de Grote Piquézaal gaf de catwalk kleur en leven.



Kracht van contrast
In een uitdagend, industrieel decor trokken de anthuriums (gearrangeerd door bloemist Jemi uit Amsterdam) sterk de aandacht en complimenteerden de prachtige nieuwe ontwerpen van Kolk. De schoonheid van Kolks combinatie van klassiek en modern werd ondersteund door de presentatie van de collectie, omringd door een levensgrote voorstelling van vervallen gebouwen.

High fashion meets flowers
Voor de anthuriumkwekers was dit event een gelegenheid om anthuriums op een volledig unieke manier in te zetten. “Tijdens de haute coutureshow van Ronald Kolk werd duidelijk zichtbaar hoe fashion en bloemen elkaar op schitterende wijze kunnen versterken. Het was een spektakel vol dans, zang, vuur en show. Kortom, een perfect podium voor anthuriums, die bekend staan om hun eigenzinnige en uitgesproken looks”, aldus Anthuriumambassadeur Claudia Broch.

Opbloeiend karakter
De samenwerking met anthuriums en de aankleding van de modeshow kwam tot stand tijdens Kolks presentatie van de couturestukken, bij de feestelijke opening van Keukenhof 2017. Kolk werd gecharmeerd van de sprekende bloem vanwege de unieke kleuren en karakteristieke vormen van anthuriums. Met deze succesvolle show heeft de anthurium wederom laten zien van vele markten thuis te zijn.

bron: Stichting Promotie Anthurium
Publicatiedatum: