Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sobolj

"Russische bloemisten koppelen aan Nederlandse bloemen"

Op 12 augustus ontving Sobolj in Moskou meer dan 70 Russische bloemisten voor een workshop. Onder leiding van trendsettende sierteelt en interieur-experts werden Nederlandse bloemen gebruikt voor het maken van fraaie bloemwerken. Met de bloemwerken werd ingespeeld op de herfst en op 2 hoogtepunten in de Russische bloemenhandel in september: “Terug naar school” en de FlowersExpo.



In de dagen en weken daarop is het effect van deze workshop als een olievlek verspreid in de Russische sociale media, aldus Sobolj. Door de workshop worden de Nederlandse bloemen op aansprekende wijze gepromoot. De workshop wordt daarnaast gebruikt om fraai beeldmateriaal te genereren, wat via sociale media breed verspreid wordt. De bloemen die worden gebruikt voor de bloemwerken worden vervolgens door het gehele verkoopkanaal heen gepromoot om de afzet ervan te verhogen.



Om te beginnen bij de importeur: voor dit project wordt samengewerkt met Flower of Macheliuk, een van Ruslands groote sierteeltimporteurs. Dit bedrijf heeft een eigen bloemenbureau met pr- en communicatie-afdeling, waarmee Sobolj samenwerkt. Macheliuk koopt de Nederlandse bloemen die in de bloemwerken worden gebruikt ruim in om aan de vraag die zal ontstaan snel gehoor te kunnen geven. Anton Macheliuk, directeur/eigenaar: “Het is voor het eerst dat wij een dergelijke workshop houden. Wij zien het als een bijdrage aan de popularisatie van het bloemschikken, terwijl wij ook onze competentie kunnen tonen.”



Ter illustratie kunt u hier de video van deze workshop bekijken:

bron: Sobolj richt zich op verkoopbevordering voor Nederlandse sierteelt op de Russische markt.Voor meer informatie kan men contact opnemen met Natasja Mironova (directeur): mail of via 06 51 59 61 21

Publicatiedatum: