Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zware elektrotrekkers voor Dingeman Hoek

Woensdag heeft Telako Techniek drie zware Spijkstaal elektrotrekkers type 308LH afgeleverd bij de firma Dingeman Hoek, locatie Aalsmeer.



Dingeman Hoek is een Importeur en groothandelaar die zich specialiseert in bloemen-, planten en aanverwante producten. Om de jaarlijkse groei te faciliteren was een upgrade van het huidige voertuigenpark nodig. De keuze viel op de Spijkstaal elektrotrekkers 308LH. Deze driewielige serie staat bekend om de grote stabiliteit. De trekkers kunnen worden ingezet bij het verslepen van lasten van tot 8.000 kg op overwegend vlakke vloeren en hellingen.

De elektrotrekkers zijn geleverd door Telako Techniek. Het Honselersdijkse bedrijf specialiseert zich in maatwerk staalconstructies en logistieke oplossingen. De splinternieuwe elektrotrekkers werden met open armen ontvangen en direct in gebruik genomen. "We zijn trots op zo'n mooie levering en daar hoort natuurlijk taart bij", vindt Richard Bruinen van Telako Techniek.




Voor meer informatie:
Telako Groep
Richard Bruinen
T: 0174-633030
F: 0174-629361
E: r.bruinen@telako.nl
www.telako.nl
www.facebook.com/Telakotechniek
www.twitter.com/Telako_nl
Publicatiedatum: