Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Terugblik Seasons Trade Fair

De deelnemers aan de jaarlijkse Seasons Trade Fair, Oriental Group, KP Holland, Levo plant en VDE plant, kijken terug op een geslaagde huisbeurs. De verschillende bedrijven hadden van 22 t/m 25 augustus de deuren geopend voor bezoek.


Tevreden gezichten van de heren kwekers & veredelaars

Dit jaar verzorgde Yvonne Wouda inpaktrainingen, waarbij zij live creaties maakte (klik hier voor een video!). Deze gaven bezoekers veel gespreksstof en leverde positieve reacties op. Volgens de organisatie was het klantbezoek goed en werd eens te meer duidelijk dat de markt voor kamerplanten in de lift zit. Dat was vooral op te maken uit alle positieve aandacht en interesse naar de verschillende producten van de deelnemende bedrijven.



De meeste aandacht ging uit naar de concepten, die alle vier de bedrijven op de beurs presenteerden. Nu het evenement erop zit, worden de koppen bij elkaar gestoken om te kijken hoe deze verder kunnen worden uitgewerkt.

Voor meer informatie over de beurs, klik hier voor de website.

Publicatiedatum: