Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
14 september, Afferden

Bijeenkomst duurzaam telen boomkwekerij

De bijeenkomst ‘Duurzaam telen met als thema gezond gewas & gezonde bodem’ vindt plaats op 14 september aanstaande. Tijdens deze middag wordt het eindresultaat getoond van het project van de Raad voor de Boomkwekerij, ‘Onkruidbestrijding met plantaardig schuim in beddenteelt’, Certificaat "Planet Proof". Dit internationale keurmerk wordt deze middag door de vakgroepvoorzitter Henk Raaijmakers overhandigd aan Mts Luccassen.

Tijdens de bijeenkomst wordt het eindresultaat getoond van het project van de Raad voor de Boomkwekerij, ‘Onkruidbestrijding met plantaardig schuim in beddenteelt’.

Sinds vorig jaar zijn er diverse innovaties opgestart bij Mts. Lucassen met als doel om een gezond gewas te telen met een minimale inzet van chemische middelen. Tijdens de middag krijgt u een beeld van de diverse innovaties. Deze middag kunt u laten meetellen voor de verlenging van de spuitlicentie, thema teelt.

Klik hier voor meer informatie.
Publicatiedatum: