Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bart Siemerink opent Holland Dahlia Event op Plantarium

 Bart Siemerink, directeur Keukenhof, heeft woensdag 23 augustus het Holland Dahlia Event (HDE) op vakbeurs Plantarium geopend.

HDE-voorzitter René Schrama begon de Kick-off met een toelichting op het ontstaan van het HDE, waarna hij de microfoon aan Siemerink gaf, die de kracht van promotie tijdens zijn toespraak onderschreef.



Tijdens de opening werd ook de dahlia ‘Kick Off’ gedoopt door Siemerink. Deze dahlia is aan het evenement ter beschikking gesteld door Arie Koot, de winnaar van de cultivar. Richard Walkier, secretaris van het HDE: “De komende week gaan wij deze dahlia verloten onder onze participanten. Elke deelnemer kan een lot kopen om eigenaar van het ras te worden. De dahlia is geschikt voor de snij.”

De kick-off trok vele participanten van het event. Nog voordat het evenement gestart is, noemt Walkier de kracht van de samenwerking. “We willen dahlia naar een hoger plan tillen en promotie maken voor de dahlia. Als je ziet hoeveel er nu al over dahlia gesproken wordt en hoe de media het evenement meeneemt, dan gaat het heel goed.”

Bron: BloembollenVisie / Holland Dahlia Event
Publicatiedatum: