Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
26 september

Jaarlijkse najaarsevent Pyramide Floral Shopping Center

Op dinsdagavond 26 september vindt in Pyramide Floral Shopping Center het jaarlijkse najaarsevent plaats. Thema en naam van de avond is: ‘In the Picture’. Tijdens deze avond zal het groothandelscentrum haar klanten informeren en inspireren op het gebied van social media gebruik en de kracht van goed en professioneel beeldmateriaal. Fotograaf Jan de Koning, zal met behulp van bloemwerk van Lucinda van der Ploeg, uitleggen hoe de bloemist eenvoudig mooie content maakt voor verschillende online kanalen.



Marketing specialist Jeroen Tabbernee geeft aan de hand van praktijkvoorbeelden tips en tricks om meer uit social media te halen. Ook zal Pim van den Akker, een van de bekendste en meest succesvolle arrangeurs van Nederland, aanwezig zijn. Hij zal deze avond in samenwerking met Flower Factor een FreestyleFreesia leiden. Hierbij gaan Pyramide klanten aan de slag om met dit product een eigentijds arrangement te maken. Dit alles wordt live gestreamd op Facebook. Om de avond een extra feestelijk tintje te geven zijn er foodtrucks en een photobooth aanwezig. Ook zijn er verschillende productpresentaties van kwekers en vindt de voorronde van de VBW Flowercup plaats.

Toegang is gratis en inclusief consumptie voor Pyramide klanten. Aanmelden is verplicht en kan via de website.

Publicatiedatum: