Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Van der Waay lanceert nieuwe website met webshop voor onderdelen

Van der Waay heeft een nieuwe, meertalige website met een webshop gelanceerd. In de webshop kunnen klanten snel en eenvoudig onderdelen voor hun machines bestellen. Van der Waay levert de machines - voor het reinigen, krijten, onderhouden en repareren van kassen - en hun onderdelen wereldwijd aan tuinbouwondernemers en loonwerkers.



Account in de klantenportal
Bij de lancering van de nieuwe website zijn meteen alle onderdelen van de AquaJet beschikbaar. De AquaJet is de kasdekreiniger voor de binnenkant van de kas. In de komende periode zullen ook de onderdelen van onder meer de Top Cleaner en de Top Cleaner Poly in de webshop beschikbaar zijn. Om onderdelen te kunnen bestellen maken klanten een account aan in de klantenportal. Hierna kunnen online bestellingen worden geplaatst. Ook kunnen relaties via de klantenportal diverse documenten downloaden, zoals de gebruikershandleidingen voor de machines.

Veel aandacht voor veiligheid
Naast een helder en uitgebreid overzicht van alle oplossingen en producten die Van der Waay aanbiedt, besteedt de site ook veel aandacht aan veilig werken op en rond kassen. In steeds meer landen gelden strenge veiligheidseisen voor het werken op de kas. Bovendien worden kassen steeds hoger. De machines van Van der Waay voldoen aan alle veiligheidseisen - ook de lokale - en op de website worden alle veiligheidsvoorzieningen uitgebreid toegelicht, inclusief een uitgebreide lijst met veiligheidstips voor werknemers van tuinbouwbedrijven.

Uitgebreide productbeschrijvingen
Van alle oplossingen die Van de Waay levert, biedt de website een uitgebreide beschrijving. De belangrijkste producten zijn de Top Cleaner, de Top Cleaner Poly, de AquaJet, de Top Sprayer, de Safety Cart en de Repair Shuttle. Met de Repair Shuttle, maar ook via het Serviceplatform en de Safety Cart zijn specifieke oplossingen voorhanden die ervoor zorgen dat mensen, zonder zichzelf in gevaar te brengen, op de kas werkzaamheden kunnen verrichten.

Voor meer informatie:
www.vdwaay.nl
Publicatiedatum: