Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Tiende keer open tuin bij Zeelanddahlia

Zeelanddahlia zet dit jaar voor de tiende keer haar deuren open voor publiek. Om die reden is de tuin twee weekenden te bezoeken.

Vierhonderd verschillende cultivars
In het weekend van 26 en 27 augustus en het weekend van 9 en 10 september is de tuin te bezichtigen. Daarnaast zijn er dit jaar extra veel cultivars te zien. Er zijn maar liefst vierhonderd verschillende cultivars.

De Dahliatuin van Zeelanddahlia is gevestigd aan de van Cittersstraat 3-5, 4451 BJ Heinkenszand. Bezoekers vinden de tuin door het straatje te volgen tussen de huizen met deze huisnummers door. De tuin is open op 26 en 27 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Het tweede weekend, 9 en 10 september, is de tuin geopend van 13.00 tot 17.00 uur. Entree is gratis.

De tuin met zaailingen is eventueel te bezoeken, mits tijdig aangegeven. Voor een bezoek aan deze tuin kan men een afspraak maken met Frans H. Sturm, telefoon 06 – 12 74 57 89. Voor meer informatie zie de website.
Publicatiedatum: