Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Arthur de Bruin 25 jaar in dienst bij SchermNed

Arthur de Bruin heeft als uitvoerder op 17 augustus 2017 een zilveren jubileum bereikt in dienst bij SchermNed. Vanuit de klei tot uitvoerder oftewel vele facetten binnen SchermNed meegemaakt in alle soorten scherm- en insectengaas installaties.



Arthur, maar eigenlijk noemen we hem Art, (¨ha Art, moge Art of gaat ie Art¨), is 9131 dagen geleden als teamleider in de montage bij SchermNed binnengekomen. Als 1e monteur nota bene en dat laatste past ook wel bij hem, loopt altijd zijn benen uit het lijf. Heeft de wereld overgevlogen van Zuid-Korea naar Amerika en een hele weg afgelegd binnen SchermNed van teamleider, naar servicemonteur, magazijnmanager en reeds alweer jaren (sinds het pensioen van Jan Groenewegen) het gezicht in de uitvoering. Heeft zelfs ook nog zonwering gemonteerd binnen SchermNed, wat later is voortgezet in zusteronderneming Vitrona. Hij heeft net als Carl Stougie, Aad Witkam en oprichter Cock van der Voort voor Luc Aalbrecht scherming gewerkt, wat een goed nest bleek te zijn.

Nu een prachtig zilveren jubileum voor Art. Zoek je via Google op de naam zilver, dan leidt dat naar het Oudhoogduits silbar van de Germaanse wortel selbra, passend bij het jubileum van Art. Want als we aan Art denken is hij ook één van de wortels van SchermNed waar een prachtige teamspirit en (werk)mentaliteit heerst waar hij debet aan is.

Arthur de Bruin
…een geboren en getogen Naaldwijker die zielsveel van zijn vrouw als kinderen en kleinkinderen houdt, is er voor iedereen én denkt aan iedereen. Een man van veel woorden én ook veel daden, vist in zijn vrije tijd graag en kiest voor een vakantie op de camping, liefst waar zijn kinderen met kleinkinderen hem en zijn vrouw kunnen komen opzoeken. Art heeft een grote wilskracht, doorzettingsvermogen, houdt het belang van de klant als het bedrijf in de gaten, is een mensenmens en heeft een hart van goud.
 
Wilt u Arthur ook feliciteren met zijn 25 jubileum bij SchermNed, stuur dan een email naar arthur@schermned.nl
Publicatiedatum: