Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
12 september 2017:

VS: Internationale conferentie 'Meet-Up Floriculture' in Miami

Op dinsdag 12 september ontmoeten professionals elkaar om te praten over de laatste ontwikkelingen op het gebied van marketing en nieuwe bedrijfsmodellen op het gebied van de internationale sierteelt.

Dümmen Orange, Ideavelop, Ter Laak Orchids en het Nederlandse Consulaat in Miami, in samenwerking met PMA, nodigen iedereen uit om deel te nemen aan deze ‘Meet-Up’, die samenvalt met twee internationale handelsmissies aan Miami: Een groep Nederlandse bloemenkwekers en -leveranciers die Colombia en Florida bezoeken (gehost door Dümmen Orange) en een groep internationale phalaenopsiskwekers en -leveranciers die Florida en Guatemala bezoeken (gehost door Ter Laak Orchids).



In totaal worden er 6 interactieve workshops georganiseerd met diverse sprekers uit de internationale bloemen- en planten sector. Deelname kost $125 per persoon en omvat toegang tot alle workshops, koffiepauzes en een netwerklunch. Klik hier voor meer informatie over het programma en de deelnemers (PDF).

Aanmelding is verplicht, stuur je registratie formulier (Word) naar Renee Snijders via develop@ideavelop.biz

Let op: Door de handelsmissies zijn er al 45 deelnemers. Er is slechts nog ruimte voor 25 deelnemers, dus meld je zo snel mogelijk aan! 

Voor meer informatie
Ideavelop
Email: develop@ideavelop.biz
Publicatiedatum: