Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
oktober/november 2017

Ontdek de versmarkt in Japan

In oktober/november 2017* organiseert Fresh Retail in samenwerking met Apex inc. een inspiratiereis naar Japan voor iedereen die geïnteresseerd is in VERS met hoofdletters. Of het nu om bloemen of planten gaat of om food.



Japan is het land van de onbegrensde mogelijkheden, zo geldt dit ook voor de verscategorie AGF en de sierteeltsector. Deze reis zal starten in Tokio, waar de bekende “Tsukiji” vismarkt wordt bezocht. De reis gaat verder door de wereld van de Japanse sierteelt. Met hun unieke afzetsystemen (of-en online), de Japanse bindtechnieken en niet te vergeten hun ongeëvenaarde manieren van verpakken. Tevens worden succesvolle en bijzondere bedrijven in de food en sierteelt bezocht.



Na het hypermoderne Tokio gaat de reis naar Kyoto, de culturele hoofdstad van Japan. De oude stad is meerdere malen de hoofdstad van Japan geweest waardoor er vele machtige keizers en shoguns hebben gewoond. Deze machtige heersers hebben allemaal hun architectonische en culturele voetprint achtergelaten in Kyoto. Deelnemers maken kennis met bijzondere producten, nieuwe smaken, innovaties, en worden geïnspireerd door nieuwe productontwikkelingen in sierteelt en AGF.



In het programma wordt zoveel mogelijk aandacht besteed aan de vakgebieden van de deelnemers. Het doel is van elkaar te leren en geïnspireerd te worden door Japan.
 
*Voor deze reis zijn verschillende data beschikbaar:
  • zondag 22 oktober t/m zondag 29 oktober 2017
  • zondag 29 oktober t/m zondag 5 november 2017.
Op basis van de beschikbaarheid van de deelnemers zal de definitieve datum bepaald worden.

Wilt u deelnemen aan deze reis, meldt u dan aan met het inschrijfformulier.

Voor meer informatie:
Fresh Retail
Terweeweg 2-4
2341 CR Oegstgeest
www.freshretail.nl
Publicatiedatum: