Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Familiebedrijf volledig hersteld na maandenlange renovatie

Europa’s grootste Outdoor Living Mall een jaar na verwoestende brand

Europa’s grootste Outdoor Living Mall ‘Fonteyn Outdoor Living Mall’ is ruim een jaar na de verwoestende brand volledig hersteld. Tijdens de brand bleef alleen het magazijn gespaard waar Fonteyn vervolgens drie weken later tijdelijke showrooms installeerde om zo toch de klant te bedienen. Het gevestigde tuinmeubelconcept was vlak voor de brand heropend na een uitbreiding. Nu Fonteyn weer volledig is hersteld na een wederopbouw van ruim 7 maanden, biedt het bezoekers als vanouds een ‘outdoor experience’ waar men inspiratie kan opdoen voor de tuin. In de compleet ingerichte showroom zijn uiteenlopende tuinproducten te vinden: van tuinmeubelen tot veranda’s en zwembaden. Fonteyn Outdoor Living Mall is met een winkeloppervlakte van ruim 25.000 m2 Europa’s grootste tuinmeubel- en inspiratiecentrum.


foto's: Fonteyn

Tim Bunskoeke (namens Fonteyn) is trots op de vernieuwde Outdoor Living Mall en het Fonteyn-team. “Ondanks dat de Outdoor Living Mall een jaar geleden zo goed als volledig was afgebrand, hebben wij het toch samen voor elkaar gekregen om na drie weken tijdelijke showrooms te installeren. Binnen drie maanden stond de ‘echte’ showroom weer. Dit reflecteert waar Fonteyn voor staat, namelijk een gedreven en gepassioneerde onderneming die de bezoeker een beleving biedt ondanks een zware tegenslag zoals deze. Het hele team heeft niet stil gezeten na de brand. Na de renovatie is de showroom klaar en verheugen we ons om bezoekers te trakteren op de laatste trends aan tuinmeubelen en met een beetje mazzel onder het genot van een goede BBQ!” aldus Bunskoeke.


 
Over Fonteyn Outdoor Living Mall
Het 25-jarig Gelderse familiebedrijf ‘Fonteyn Outdoor Living Mall’ is met ruim 25.000 m2 aan tuinmeubelen en specialiteiten Europa’s grootste tuinmeubel- en inspiratiecentrum. Het concept staat voor ‘Beleven en Inspireren’, onder het motto: Buitengewoon genieten. Fonteyn biedt klanten verschillende sfeervolle showrooms waar zij inspiratie op kunnen doen voor een nieuwe tuin. In de showrooms zijn maar liefst zeven verschillende specialiteiten te vinden zoals o.a. tuinmeubelen, tuinhuizen en blokhutten, veranda’s, spa’s en zwemspa’s, zwembaden op- en inbouw, sauna’s en infraroodcabines, barbecues en buitenkeukens. Daarnaast zijn er op ieder vakgebied deskundige adviseurs om klanten aan het meest passende product te helpen. Voor de totaal beleving organiseert Fonteyn tevens diverse evenementen en activiteiten in de weekenden zoals o.a. een barbecue, workshop of kunnen bezoekers genieten van een massage. In juni werd Fonteyn verkozen tot ‘Beste Tuinmeubelwinkel van Nederland’ door brancheorganisatie B3.



Voor meer informatie: https://www.fonteyn.nl/
Publicatiedatum: