Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Frank de Greef, Fleurizon

"Onze Aloe Vera productie blijft maar groeien"

Aloe Vera is een plant die al jaren wereldwijd steeds meer verspreiding vindt. Niet alleen heeft de plant een medicinale werking - zo is het goed voor de verbrande huid - maar ook wordt het gebruikt voor consumptie in drankjes. Fleurizon verkoopt stekmateriaal van de plant over de hele wereld en ziet de markt groeien.


Een veld met aloe Vera

Aloe Vera (Aloe barbadensis) wordt overwegend geproduceerd door grote farms, vertelt eigenaar Frank de Greef. Deze farms produceren grote hoeveelheden bladeren, waaruit een soort olie of gel gewonnen wordt. Dit goedje wordt verwerkt in cosmetica en consumptiegoederen.


Zo gaan de stekjes bij Fleurizon de deur uit


Fleurizon produceert uitgangsmateriaal voor de kweek: een naar eigen zeggen specialistisch kunstje. "Dankzij onze ervaring weten we hoe we een kwalitatief sterk product maken. En we worden er steeds beter is: telkens weten we de productie op onze farms omhoog te krijgen."



Stekjes worden verkocht in verschillende maten. Drie, vier of vijf inch lengte is het meest gebruikelijk. De kleinste maat gaat in een potmaat 9 en vandaar uit groter.

Voor meer informatie:
Fleurizon International
Frank de Greef
Email: info@fleurizon.com
www.fleurizon.com

Publicatiedatum: