Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Kenia: Naivasha Horticultural Fair in minder dan twee maanden

In minder dan twee maanden zal de vijftiende editie van de Naivasha Horticultural Fair plaatsvinden. Bedrijven van over de hele wereld zullen op de beurs exposeren en de organisatie hoopt ook veel kleine, lokale kwekers aan te trekken. De beurs zal traditioneel plaatsvinden in de openlucht, en wel op 15 en 16 september 2017, bij de Naivasha Sports Club in Naivasha, Kenia.


Klik hier voor een impressie van editie 2016.

Kleine kwekers
"In Kenia zijn er ongeveer 10 miljoen kleine telers, dus een zeer grote markt," zegt Richard McGonnel, voorzitter van de Naivasha Horticultural Fair. Daarom proberen ze dit jaar vooral deze kleine kwekers over te halen naar de beurs te komen. "We hebben gezien dat steeds meer kleine telers belangstelling tonen voor de professionele tuinbouwmarkt." Vorig jaar hebben McGonnel en zijn team ook veel moeite gedaan om deze groep aan te trekken en ze waren tevreden met het resultaat. De beurs trok vorig jaar in totaal 3500 bezoekers.

Groeiende sector
Volgens McGonnel blijft de Keniaanse tuinbouwsector groeien. “Keniaanse telers hebben onder andere door de droogte een moeilijk jaar gehad maar de meesten hebben desondanks een goed jaar gehad, dus is er geld in omloop.”



Overweeg je een stand of een bezoek aan de beurs? Klik hier om contact op te nemen met de organisatie.

Voor meer informatie
Naivasha Horticultural Fair
T: +254 726 629 666
Email: nhfair@naivashahortifair.com
www.naivashahortifair.com
Publicatiedatum: