Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
18 tot 23 september 2017

Tuinbouwmissie Ethiopië

Doet u zaken in de sector groenten en fruit, bloementeelt of uitgangsmateriaal (of in de toelevering hiervan)? En heeft u interesse om te investeren in de tuinbouw in Ethiopië? Ga dan mee met de missie naar Ethiopië van 18 tot 23 september 2017.

De afgelopen jaren vestigden tientallen tuinbouwbedrijven zich in Ethiopië vanwege de goede klimatologische omstandigheden en de gunstige investeringsvoorwaarden.



Volop kansen voor Nederlandse bedrijfsleven

Tijdens de missie wordt u uitgebreid geïnformeerd over de kansen en mogelijkheden in Ethiopië. We bezoeken verschillende tuinbouwgebieden in ontwikkeling, in de omgeving van Bahir-Dar, Alagea en Hawassa. We voeren gesprekken met lokale en centrale autoriteiten zoals de Ethiopische Investerings Commissie (EIC), de Ethiopische Horticultural Authority en de Ehtiopian Horticulture Export Association (EPHEA). De politieke situatie in Ethiopië zal onderwerp van de besprekingen zijn.

De Ethiopische overheid heeft de ambitie om samen met het Nederlandse bedrijfsleven een state-of-the-art-tuinbouwgebied te ontwikkelen in Ethiopië. Hiervoor zijn de genoemde gebieden beschikbaar gesteld.

Deelname en kosten
De missie inclusief lokaal transport is gratis. De kosten voor reis en verblijf en voor de binnenlandse vlucht naar Bahir-Dar zijn voor eigen rekening. U verblijft in middenklassehotels. Inclusief vluchten moet u rekenen op een eigen bijdrage van € 1.250 tot € 1.500.

Het aantal deelnemers is beperkt, deelname geschiedt op volgorde van aanmelding.
Interesse, meer informatie?

Geef uw interesse in deze missie vóór 11 augustus 2017 per mail door aan Stefan Verbunt.

bron: Agroberichten Buitenland

Publicatiedatum: