Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vialux HD-UV nu ook BZG-goedgekeurd

Sinds 28 juli 2017 is de Vialux HD-UV 8-12 met E-Line module opgenomen in de BZG-lijst van goedgekeurde zuiveringsinstallaties. Priva heeft nu drie gecertificeerde systemen op de BZG-lijst staan. Met inzet van deze systemen voldoet u aan de waterzuiveringsplicht 2018.



De zuiveringsinstallatie Priva Vialux HD-UV 8-12 met E-line module is op de BZG-lijst met goedgekeurde zuiveringsinstallaties geplaatst, voor zowel het 95% zuiveringsrendement als voor het 99,5% zuiveringsrendement voor imidacloprid.

Met de goedkeuring van de Vialux HD-UV 8-12 met E-Line module heeft Priva een antwoord op de vraag van haar klanten. Met een lage investering een bestaande Vialux HD-UV aanpassen, zodat deze voldoet aan de eisen van het door de overheid opgestelde meetprotocol. Hiermee wordt maximaal gebruik gemaakt van een bestaande installatie tegen minimale kosten.



Onderstaand nog even alle gecertificeerde zuiveringsoplossingen van Priva op een rijtje.

Vialux HD-UV 8-12 met E-Line module > lage investering op bestaand of nieuw HD-UV systeem
Voor bestaande of nieuwe gebruikers van een Vialux HD-UV biedt Priva een unieke, kostenbesparende oplossing. Speciaal voor klanten met een HD-UV systeem is de Vialux E-Line module ontwikkeld. Een uitbreidingspakket welke toegepast kan worden op bestaande of nieuwe Vialux HD-UV 8-12 ontsmettingssystemen.

Vialux M-Line met E-Line module > lage investering op bestaand of nieuw M-Line systeem
Voor bestaande M-Line gebruikers maar ook voor tuinbouwondernemers zonder ontsmettingssysteem, of met een systeem dat men niet meer wil inzetten is er een passende oplossing. Met aanschaf van een Vialux M-Line ontsmettingssysteem met E-Line module wordt ontsmetten en behandelen van lozingswater in één systeem geregeld.

Vialux E-Line systeem > nieuw systeem voor alleen behandeling van het lozingswater
Behalve de Vialux E-Line module voor bestaande Vialux sytemen is er ook een nieuw systeem ontwikkeld voor alleen behandeling van het lozingswater: Priva Vialux E-Line. Het Vialux E-Line systeem is gebaseerd op de huidige M-Line met integratie van de E-Line module en is speciaal ontworpen voor behandeling van het lozingswater. Het Vialux E-Line systeem is beschikbaar in 4 verschillende varianten.

De zuiveringssystemen worden aangestuurd door de Priva Connext procescomputer, als onderdeel van het totale watermanagement. Heeft men geen Connext procescomputer, dan kan voor de standalone uitvoering worden gekozen.

Voor meer informatie:
Priva
Zijlweg 3
2678 LC De Lier
Nederland
T: +31 (0)174 522 600
F: +31 (0)174 522 700
contact.priva@priva.nl
www.priva.nl
Publicatiedatum: