Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Carl Stougie 12½ jaar in dienst bij SchermNed

Carl Stougie heeft als sales manager scherminstallaties op 31 juli 2017 een koperen jubileum bereikt in dienst bij SchermNed. Carl is 4550 dagen geleden als sales manager scherminstallaties bij SchermNed binnengekomen en heeft de schaalvergroting als wel de crisis en de huidige opleving meegemaakt binnen de tuinbouw. Oorspronkelijk heeft hij gewerkt voor Luc Aalbrecht scherming (zoals oprichter Cock van der Voort en velen andere collega´s) en gewerkt bij o.a. Velzo verwarming, Huisman scherming en Verbakel Bomkas.



Carl Stougie is een geboren en getogen 's-Gravenzander met een prachtig gezin, liefhebber van mooie wagens, houdt van lekker eten, zegt goed te kunnen skiën, kiest voor vliegvakanties en een hart voor de zaak. Hij is zowel commercieel als accuraat. Zijn reactie gaat altijd met actie in het teken van de klant.

Carl heeft zich gedurende de afgelopen 12½ jaar bij SchermNed gespecialiseerd in speciale projecten binnen de utiliteitsbouw, waarin SchermNed naast de tuinbouw ook een lange historie kent.

Wilt u Carl feliciteren met zijn 12 ½ jubileum bij SchermNed, stuur dan een email naar carl@schermned.nl
Publicatiedatum: