Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Laatste kans inschrijven Wim Hazelaar trofee

De competitie om de Wim Hazelaar trofee wordt voor de tweede keer georganiseerd op de IFTF-beurs in Vijfhuizen. Op 8 en 9 november maken 12 deelnemers de mooiste arrangementen om het zo tegen elkaar op te nemen voor de wisseltrofee. De wisseltrofee is de bolvormige vaas van Mobach, een vaas die wijlen wereldkampioen bloemsierkunst Wim Hazelaar graag gebruikte.



Wim Hazelaar (1943 – 2016) is Nederlands enige wereldkampioen bloemsierkunst. Ook werd hij meerdere malen Nederlands kampioen. Als eerbetoon aan zijn oom organiseert Ruud Hazelaar deze competitie. Wim Hazelaar was sterk in het werken met de materialen die hij tot zijn beschikking had en dat komt in de competitie terug. De deelnemer wordt uitgedaagd te werken met de producten die hem worden aangereikt. Met deze producten maakt hij 7 opdrachten. De deelnemer wordt vooraf niet op de hoogte gesteld van de opdrachten maar krijgt deze een voor een uitgereikt. Producten gebruikt in de eerste opdracht, zijn niet meer beschikbaar voor een volgende opdracht. Maar van de deelnemer wordt wel gevraagd dat hij alle opdrachten volgens de beschrijving uitvoert. Dat vraagt om improvisatie en creativiteit.

Inschrijven voor de competitie kan tot en met 15 augustus. Graag ontvangen wij een kort CV met motivatie ter attentie van Ruud Hazelaar wimhazelaartrofee@gmail.com. Vergeet niet vijf foto’s van recent werk aan de mail toe te voegen. Begin september wordt bekend gemaakt wie de deelnemers van de Wim Hazelaar trofee 2017 zijn.

Als bedrijf is het ook mogelijk deel te nemen aan de Wim Hazelaar trofee. Dat kan in de vorm van sponsoring van een arrangement of een deelnemer. Voor beide is nog ruimte. Door deelname aan de Wim Hazelaar trofee laten bedrijven zien, betrokken te zijn bij het bloemistenvak. Creatieve bloemisten zorgen er ten slotte voor dat consumenten steeds weer bloemen en planten kopen.

Dit jaar is de hoofdsponsor van de Wim Hazelaar trofee Smithers Oasis, leverancier van bloemisten artikelen. Zij zal de deelnemers voorzien van allerlei materialen die een arrangeur in zijn werk nodig heeft. Daarnaast wordt de Wim Hazelaar trofee ondersteund door de bedrijven Vreeken Bouvardia, Marginpar, Decofresh Roses, Van der Lugt Lisianthus, Anthura, Royal van Zanten, Lechuza en Mystery Lady, Lehner Wolle, Andromeda en Mobach.


Bedrijven die ook willen deelnemen aan de Wim Hazelaar trofee kunnen een mail sturen ter attentie van Monique Peters monique@greenteamconsultancy.com.


Publicatiedatum: