Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Bloemistenpaviljoen op Flower Expo biedt kwekers laagdrempelig productpresentatie

De groei zit ‘m in Polen: afzetmarkt nummer 5 voor bloemen en planten in Europa onderscheidt zich door de economische situatie met bijbehorende mogelijkheden. Waar de bekende belangrijke afzetlanden een stabiele situatie laten zien, verschuift Polen naar een plek hoger op de ranglijst en pluste ruim 30% in het eerste kwartaal. De Flower Expo Poland, die van 31 augustus tot en met 2 september in Expo XXI te Warschau (PL) plaatsvindt, biedt een geschikt platform voor leveranciers en afnemers in de sector om elkaar te ontmoeten. Voor kwekers is er dit jaar iets nieuws: in samenwerking met GREENN zal de demo-ruimte worden vormgegeven als bloemenwinkel en zullen de demonstraties plaatsvinden tússen de bloemen met bekende floral designers: Roman Steinhauer (RU), Tomasz Kuczyński (PL), Zygmunt Sieradzan (PL), en Johan Martens (NL). Kwekers kunnen tegen een relatief laag bedrag hun producten tentoon laten stellen Flower Expo Poland wordt georganiseerd in nauwe samenwerking met het agentschap voor de Poolse Kwekers Associatie – Agencja Promocji Zieleni.

Bloemisten paviljoen
GREENN organiseert tijdens de Flower Expo Poland een bloemisten paviljoen waar kwekers van bloemen en planten en toeleveranciers van potten en vazen aan kunnen deelnemen en hun producten gedurende drie beursdagen presenteren en laten gebruiken in de demonstraties. Bloemisten kunnen informatie en inspiratie opdoen in het paviljoen en zich laten informeren over bijzondere producten die de kwekers beschikbaar stellen. Bedrijven die hun product hier ook willen laten zien kunnen contact opnemen met de organisator: jasper@greenn.nl.

(Inter)nationaal aanbod
Naast de samenwerking met GREENN is ook de Poolse Bloemisten Associatie (Stowarzyszenie Florystów Polskich-SFP), betrokken bij de realisatie van het bloemisten programma. Op donderdag geven Zygmunt en Roman twee duo-demonstraties. Tomász Max Kuczyński verzorgt twee inspirerende sessies op vrijdag. Op vrijdag en/of zaterdag 2 september treedt Johan Martens op en organiseert de SFP meerdere FlowerBattles met het publiek. Consumenten die op zaterdag de beurs kunnen bezoeken worden hierbij uitgedaagd het op te nemen tegen professionals. Verder presenteren bloemisten-scholen dagelijks hun kennis met het publiek. Het definitieve programma is te downloaden op de site www.flowerexpo.pl, net als het seminar programma.

Ambassadeurs & supporting partners

Het bloemisten paviljoen wordt ondersteund door de Nederlandse Ambassade in Warschau. Naast deze ondersteuning maken ook de volgende bedrijven deel uit van het supporting team van de beurs: SIGMA PR-bureau Warsaw, de Poolse bloemisten associatie (Stowarzyszenie Florystów Polskich), de Nederlandse Ambassade in Warschau, de Vereniging van Groothandelaren in Bloemkwekerijproducten (VGB), Floribusiness, Plastiflora Poland en Floral Moments zijn onze actieve partners en ambassadeurs en zetten zich actief in om de bekendheid van de beurs te vergroten.

Aanmelden editie 2017
Momenteel zijn er nog mogelijkheden voor deelname met een stand voor de tweede editie van Flower Expo Poland. Geïnteresseerden kunnen zich inschrijven via +31655333553 of dianne@flowerexpo.pl. Nadere informatie is te vinden op de website: www.flowerexpo.pl.

Publicatiedatum: