Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

WK KassieBouwen Junior gaat gewoon door

Dit jaar wordt op donderdag 20 juli voor de 3e keer Westland SummerLab georganiseerd. Anders dan in de voorgaande jaren bestaat Westland SummerLab uit een dag. Maar dan wel een dag met vele buitenactiviteiten en als hoofdonderdeel de competitie WK KassieBouwen Junior 2017. Na 5 jaar is de organisatie van KassieBouwen gestopt met het evenement in oktober. Voor de junior editie heel jammer, het was de laatste 2 jaar een populair onderdeel bij de jeugd. Populair was het ook tijdens de edities van SummerLab in 2015 en 2016. Ook in 2017 zal het evenement gewoon weer doorgang vinden.



Op donderdagochtend 20 juli kunnen de 20 teams van Kwest, Okidoki en Simba oefenen de kassies te bouwen. Na een ochtend oefenen gaan de teams 's middags met elkaar de strijd aan voor de titel WK KassieBouwen Junior 2017. Snelheid bij het bouwen in de competitie telt, is de kas binnen de tijd helemaal gebouwd? Ook de zorgvuldigheid is een belangrijk aandachtspunt, het moet tenslotte en echte stevige Westlandse kas worden. Naast het bouwen van de kas speelt ook de creativiteit van het team een rol, een van 'de ramen' van de kas moet een kunstwerk worden…



WK KassieBouwen is het hoofdonderdeel, er zijn vele andere sport en spel activiteiten in en om het gebouw van Okidoki in 's-Gravenzande. Zo zijn er: Bootcamp rond het gebouw, diverse proefjes o.a. met water, Fun &Fit Techniek robots, zelf bouwen en testen over duurzaamheid, borden graffiti, timmeren met Johan, banden plakken, Lego, allerlei vormen kas nabouwen en bellenblazen touw en stok. Kinderen van de BSO's Kwest, Okidoki en Simba in de leeftijd van 8 tot 14 jaar zijn op 20 juli welkom bij Westland SummerLab 2017. De locatie is: Okodoki Kon. Julianaweg 59 A | 2691 GC 's-Gravenzande. Telefoon Okidoki: 0174-422902. Verdere informatie is te vinden op de website van Westland SummerLab.

Voor meer informatie:
westlandsummerlab.nl
Publicatiedatum: