Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Holland Flower Alliance stoomt op naar seamless koelketen sierteelt

In augustus vorig jaar ging de Holland Flower Alliance (HFA) van start. De alliantie is bedoeld om de best mogelijke sierteeltketen in te richten tussen productielanden via Schiphol en Nederland naar consumenten in de hele wereld. De ambitie is om wereldwijd de preferred Flower hub te zijn.

Volgens Marcel Claessen, COO van Floraholland, zijn er de afgelopen maanden forse stappen hebben gezet, met name in de seamless koelketen.



"De HFA heeft de vaart er in en dat past volledig bij de snel digitaliserende en globaliserende wereld. Het is ook één van de strategische doelstellingen van Royal FloraHolland om digitaal en globaal koploper en gidsland te zijn. We zijn ervan overtuigd dat als we nu de voorsprong pakken, we op een aantal fronten ook de standaard kunnen bepalen. Zo kan de regio Amsterdam de internationale concurrentie voor blijven. Want laten we eerlijk zijn, in het Midden-Oosten wemelt het van de hubs en carriers die fors investeren in vracht en afhandelingscapaciteit. Binnen én buiten Europa zijn er kapers op de kust. We moeten daarom nu versnellen op innovatie."

Lees hier het artikel van Marcel Claessen over HFA voor Amsterdam Logistics.

Publicatiedatum: