Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
23-25 november 2017 in Istanbul

Turkije: Beursvloer Eurasia Plant Fair/Flower Show 100% groter

De expositieruimte voor de Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul zal in 2017 100% groter zijn dan in 2016. Daarnaast worden er 30% meer exposanten verwacht met grotere stands dan in 2016, toen er 282 bedrijven uit 17 landen vertegenwoordigd waren. Het is een van de grootste en meest internationale vakbeurzen in de regio die belangrijk bijdraagt aan de snel uitbreidende sierplanten- en landschapsmarkt. Dit wordt de 9e editie, die 23-25 november 2017 zal worden gehouden in het TUYAP Beylikdüzü Fair Center in Istanbul, Turkije.



Vier nieuwe hallen 
De Eurasia Plant Fair verhuist naar de hallen 11, 12, 13 en 14. Dit zijn de nieuwste en meest moderne ruimten van het TUYAP Beylikduzu Fair & Convention Centre. Door deze hallen te segmenteren, wordt de beurs een exclusiever en aantrekkelijker handelsplatform voor de ‘groene’ sector.

Planten, Bloemen en Landschapsarchitectuur komen in hal 12 en 14 . De hallen 11 en 13 zijn bestemd voor de ondersteunende sectoren zoals potten, machines, turf, meststoffen, speelplaatsen, etikettering, tuingereedschap, kassen etc.

70% van de stands al weg
Door de grote interesse uit de sector zijn er al 70% van de stands vergeven. Naast terugkerende exposanten zal Eurasia Plant Fair/Flower Show Istanbul dit jaar ook veel nieuwe exposanten hebben.

Breder aanbod
De grotere expositieruimten voor de exposanten zijn vrij van de beperkingen van de voorgaande jaren en er zal een breder aanbod producten en diensten voor de bezoekers zijn. Alle benodigdheden voor de ‘groene’ sector zouden aanwezig moeten zijn, behalve – zoals gebruikelijk – belangrijke merken in de sleutelsectoren boomkwekerij, bloementeelt en tuinbouw ook veel vertegenwoordigers van nieuwe merken in de landschapsarchitectuur en ondersteunende sectoren.

Voor meer informatie:
Eurasia Plant Fair
T: +90 312 442 2820 (pbx)
Email: info@cyffuar.com.tr
www.flowershow.com.tr

Publicatiedatum: