Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Martin van Dueren–Den Hollander, Share Logistics:

"Standaard Track & Trace systeem is niet voldoende"

Tholen - Logistieke informatie is van groot belang voor de kassenbouwers. Het project moet soepel lopen en zeker ook de levering op de bouwlocatie. De bouwploeg staat klaar en de plantdatum staat vast, dus er moet volgens een strak schema gewerkt worden. Een standaard Track & Trace systeem is niet voldoende. Share Logistics ontwikkelde een interactief en tailormade T&T systeem: SLIDE. SLIDE staat voor Share Logistics Interactive Data Exchange.



Inlogcodes
Zowel de klant als de projectbegeleider op locatie ontvangt de inlogcodes. De projectbegeleider kan precies aangeven wat hij wil dat er met iedere container gebeurt. Welke containers wil hij eerst ontvangen? Zijn die al vrijgesteld en ingeklaard? Daarnaast zijn alle, voor de zending relevante documenten, ook te up- en downloaden in SLIDE. De eerste stappen richting ontwikkeling van de SLIDE-App zijn ook reeds gezet.



Inzichtelijk
Martin van Dueren –Den Hollander is General Manager bij Share Logistics: ”Dit systeem biedt de kassenbouwers veel gemak. Alle informatie is voor hen inzichtelijk. Bovendien is het een interactief systeem waarmee tijdsverschillen gemakkelijk worden overbrugd. Dat scheelt tijd en geld.”

Roland Steenbakker, Sales Manager bij Share Logistics: ”We hebben met de introductie van SLIDE een extra brug kunnen slaan naar onze klanten. Bovendien leidt het tot optimalisering van de uiteindelijke levering op tuin. Nu krijgen de kassenbouwers de complimenten van telers op eindbestemming. Dus onze missie is geslaagd”

Voor meer informatie:
Share Logistics BV
Rotterdam
T: 010 503 38 22 / 38
www.sharelogistics.com
Roland Steenbakker
r.steenbakker@sharelogistics.com
Martin van Dueren-Den Hollander
M.van.dueren@sharelogistics.com