Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Cocktailpakket bij Van Schie Potlelies

De potlelie staat dit jaar flink in het zonnetje bij de verschillende promotiecampagnes van Bloemenbureau Holland. De maand mei was de lelie in pot een van de binnenstebuitenplanten die als woonplant van de maand centraal stonden. In juli is de potlelie ‘Tuinplant van de Maand’. De lelie in pot kan dus niet onopgemerkt blijven bij de bloemist en consument.


Fotobijschrift: Bernard Broersma (GASA Holland) ontvangt het cocktailpakket uit handen van Michel van Kester (Van Schie Potlelies)

Om de afzet in de zomermaanden nog een extra impuls te geven is Van Schie Potlelies een actie gestart voor haar vaste afnemers. Bij het behalen van de omzetdoelstelling voor de actieperiode, ontvangt de klant een pakket boordevol met o.a. vers fruit, een cocktailshaker en een receptenboekje waarmee de lekkerste cocktails kunnen worden bereid.

GASA Holland is de eerst afnemer van Van Schie Potlelies die het cocktailpakket verdiend heeft. Michel van Kester (van Schie Potlelies) heeft deze overhandigd aan Bernard Broersma, verantwoordelijk voor de inkoop van onder andere potlelies bij GASA Holland. Komende week zullen er nog een aantal exporteurs bezocht worden met het pakket.

De zomer is de periode bij uitstek voor de potlelie. De kwaliteit is op zijn best en het assortiment op zijn breedst. De groei zit er nu goed in en het product is volop beschikbaar in verschillende kleuren, potmaten en variëteiten. De betreffende exporteurs hebben nog tot 28 juli om een cocktailpakket te verdienen.


Voor meer informatie:
Van Schie Potlelies
Silvia van der Voort
Molenbroeklaan 8
2675 LH Honselersdijk
T: 0174 628183
E: silviavandervoort@schie-lilium.nl
www.schie-lilium.nl

Publicatiedatum: