Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Marco Koolhaas van LKP Plants naar Stockholm

Marco Koolhaas van LKP Plants is de winnaar geworden van de reis naar Stockholm. Hij won deze prijs in een wedstrijd van Horticoop. Accountmanager substraat Jeroen Dunant reikte de reischeque uit waarmee Marco zijn reis voor 2 personen kan boeken.

Substraat via webshop
Lentse Potgrond en Slingerland Potgrond maken het voor bedrijven mogelijk om online substraten uit het persoonlijk assortiment te bestellen. Ze zijn hiermee de eerste bedrijven in Nederland waarbij dit mogelijk is. Om de livegang van deze bijzondere dienst te vieren verlootte Horticoop een reis naar Stockholm, Zweden, onder de bestellers van substraten in de webshop.

"Minder kans op fouten"
Het bestellen van het juiste substraat is voor een kweker vaak een haastklus. Door online te bestellen verklein je niet alleen de kans op fouten, de kweker heeft in één oogopslag zijn persoonlijk assortiment inzichtelijk en kan direct bestellen. Marco Koolhaas: “We bestellen al een tijdje in de webshop en sinds kort ook ons substraat. Dat werkt heel fijn. Het geeft overzicht en het voorkomt fouten in bestellingen”.

Voor meer informatie:
Horticoop
www.horticoop.nl/webshop
Publicatiedatum: