Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Online selectietool voor verwarmingspompen

Vanaf heden is de handige online selectietool 'Curves' live. Deze tool, zo meldt de Van der Ende Groep, maakt het mogelijk om gemakkelijk verwarmingspompen te selecteren die voldoen aan de wensen van de klant. Daarnaast is het mogelijk om via deze tool een project aan te maken en direct een offerte aan te vragen. Via klantspecifieke inloggegevens kan worden ingelogd op https://curvesselectietool.nl.



Nieuwe lijn verwarmingspompen
In samenwerking met Xylem Lowara is een complete lijn verwarmingspompen ontwikkeld voor de glastuinbouw. Kleine en ook grote capaciteiten met lage opvoerhoogtes zijn hierin opgenomen, waardoor de lijn volledig tegemoet komt aan de wensen van de tuinbouw. De totale range beslaat ca. 300 verschillende inline pompen en 450 verschillende blokpompen met 2-, 4- en 6-polige motoren met aansluitmaten van DN 25 t/m DN300, capaciteiten variƫrend van 1m3/h t/m 1.900 m3/h en opvoerhoogtes van 1,5 mwk t/m 150 mwk, waarbij een keuze kan worden gemaakt uit inlinepompen (e-LNE) en blokpompen (e-NSC). Deze range voldoet aan de hoogste efficiency en kwaliteitsnormen en is ook verkrijgbaar in 60Hz met bijbehorend UL- of CSA keurmerk, welke voldoet aan de hoogste Energie Prestatienormen).



Naast deze nieuwe lijn pompen heeft Van der Ende Groep ook het dealerschap van Honeywell/Centra regelafsluiters en mengkranen met bijpassende servomotoren. Deze zijn geschikt voor watertemperatuurregelingen in verwarmings-, koelings- en luchtbehandelingssystemen. De regelafsluiters zijn (grotendeels) uit voorraad leverbaar.

Voor meer informatie:
Van der Ende Groep
Maasambacht 4
2676 CW Maasdijk
+31 (0)174 51 50 50
sales@vanderendegroep.nl
www.vanderendegroep.nl
Publicatiedatum: