Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SV.CO introduceert Kalanchoë Outdoor 23cm concept

Vanaf maandag as SV.CO een nieuw Kalanchoë Outdoor 23cm concept. De Kalanchoë, die ook de hele maand juli ‘woonplant van de maand’ is, wordt geleverd met een groene cup met waterdrain, waardoor deze direct gebruikt kan worden in de tuin, op balkon, of op het terras. Deze groene cup is niet alleen mooi om te zien, maar maakt watergeven ook een stuk makkelijker. De Kalanchoë Outdoor vraagt dan ook via de verpakking: ‘Take me oudside’.



SV.CO heeft o.a. in samenwerking met veredelaar Dümmen Orange de beste rassen geselecteerd, welke geschikt zijn voor buiten. De Kalanchoë Outdoor kan zowel schaduw als volle zon hebben, kant tegen een beetje droogte en een graadje vorst. De plant is verkrijgbaar in verschillende heldere en zomerse kleuren.



Vanaf maandag 10 juli zal de kweker meerdere promotiemiddelen inzetten om de Kalanchoë Outdoor te promoten. Voor beschikbaarheid en reserveringen kunt u bellen met het verkoopteam van SV.CO.


Voor meer informatie:
SV.CO
+31 (0)174 515448
verkoop@svco.nl
www.svco.nl
Publicatiedatum: