Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Bollenkwekers gaan steeds meer zelf exporteren"

"We zijn momenteel binnen ons bedrijf erg bezig met de toekomst. Mijn zonen hebben eventueel interesse om het bedrijf in te gaan. En natuurlijk kijken we dan naar de ontwikkelingen om ons heen. Zo is schaalvergroting volop aan de orde. Daar willen we graag in mee. Daarnaast denk ik dat steeds meer bollenkwekers zelf gaan exporteren. Als ik kijk naar mijn zoons, dan zijn dat ook veel meer handelaren dan de generatie die nu in het bedrijf zit. We zijn in ieder geval volop in gesprek met elkaar en we doen dat ook met externe begeleiding."

In de Spiegel is de rubriek van Flower Science waarin elke week iemand uit de bloemensector in de spiegel kijkt. In tien korte vragen blikt deze persoon naar het heden, zijn/haar verleden en de sector in de toekomst. Aan het woord René Hulsebosch van de Firma J.G.J. Hulsebosch in de Zilk en Vogelenzang.
Publicatiedatum: