Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

FERTINNOWA lanceert technologie-databank

Bent u op zoek naar de mogelijkheden om uw irrigatiewater te ontijzeren? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden van vochtsensoren voor uw bedrijf? Hebt u er ook genoeg van het internet af te zoeken naar technologieën en uiteindelijk te verdrinken in een overmaat aan informatie? Zou het niet beter zijn om alle relevante technologische, financiële en praktische informatie rond watertechnologieën op één plaats te verzamelen?

Om die vragen op te helderen, wordt FERTINNOWA’s technologie databank voorgesteld. Deze databank bevat talrijke handige en korte fiches voor een brede waaier aan technologieën. Technologieën met betrekking tot wateropslag,waterzuivering en -ontsmetting, irrigatie- en fertigatieinfrastructuur, irrigatie- en fertigatiemanagement en end-of-pipe solutions, komen aan bod.

De lancering van de technologie databank is één van de eerste resultaten van het FERTINNOWA project. De komende weken en maanden zullen er op geregelde tijdstippen nieuwe resultaten naar buiten komen. In het najaar van 2017 zullen de langverwachte resultaten van de Europese telersenquête rond fertigatie voorgelegd worden. Sinds het voorjaar van 2017 zijn de eerste technologieën uitgewisseld tussen verschillende Europese partners. Deze uitwisseling heeft tot doel enkele van de in de enquête aangehaalde knelpunten rond fertigatie op korte termijn te verhelpen.
Over gans Europa worden evenementen gepland om de uitwisseling van technologieën voor te stellen en te demonstreren. Op 15 november 2017 zullen deze resultaten, ervaringen en uitwisselingen in de kijker gezet worden tijdens de 2e workshop die in de nieuwe vestiging van de Demokwekerij in Honselersdijk gehouden zal worden.

Voor meer informatie:
Proeftuin Zwaagdijk
Tolweg 13
1681 ND Zwaagdijk-Oost
T: 0228-563164
F: 0228-563029
E: proeftuin@proeftuinzwaagdijk.nl
www.proeftuinzwaagdijk.nl
Publicatiedatum: