Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
LetsGrow

Meer overzicht met zelf samen te stellen dashboards

Gegevens uit verschillende systemen overzichtelijk naast elkaar zetten om gedegen en onderbouwde beslissingen te kunnen nemen. Dat is voor menig teler een tijdrovende klus. LetsGrow.com verzamelt al jaren data uit verschillende bronnen als klimaatcomputers, sensoren, machines, apps en verkoopsystemen. Nu komt het bedrijf met een praktische aanvulling: dashboards die gebruikers zelf kunnen samenstellen.



Gebruikers kunnen het nieuwe dashboard van LetsGrow.com inrichten met onder meer grafieken, tabellen en indicatiemeters. Zo is het mogelijk de grafiek van een excursiegroep, meteogegevens en de klimaatmonitor van meerdere locaties naast elkaar weer te geven. Bovendien is het mogelijk om meerdere dashboards op te slaan.

Ton van Dijk, sales manager van LetsGrow.com: "De hoeveelheid data waarmee telers werken is enorm groot geworden. Daardoor is het steeds moeilijker het overzicht te bewaren. Met het vernieuwde dashboard is dat overzicht er wél. Het dashboard is voor alle klanten beschikbaar. Het instellen is eenvoudig, maar telers kunnen hulp krijgen van de tuinbouwstudent op de tuin."


Voor meer informatie:
LetsGrow.com
Westlandseweg 190
3131 HX Vlaardingen
T: +31 (0)10 460 81 08
F: +31 (0)10 460 80 00
info@letsgrow.com
www.letsgrow.com

Publicatiedatum: