Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Royal FloraHolland nieuw lid van The Green Connection

Op 13.06.17 heeft de organisatie Royal FloraHolland zich als lid-organisatie aangesloten bij het boomteeltplatform The Green Connection (TGC). Hierdoor bestaat de TGC uit zes lid-organisaties uit de regio N- Limburg t.w. de Vakgroep Boom- en Vaste Plantenteelt (LLTB), Boomkwekerij Support Venlo (BSV), de Boomteeltstudieclub Horst a/d Maas, de Stichting Rozenhof Lotum, Garden Plant B.V en nu Royal FloraHolland.

The Green Connection als platform vindt het belangrijk om te investeren en te zorgen dat er een sterk boomteeltplatform bestaat en die tot waarde voor de ondernemer in het grensgebied Limburg-Niederrhein, in het groene hart van Europa, iets kan betekenen. Zij vindt het belangrijk, dat organisaties die de boomteelt in de grensregio Limburg-Duitsland kunnen versterken zijn vertegenwoordigd. Zo kan deze (eu)regio worden versterkt en de boomteelt samen worden bevorderd met uiteindelijke internationale samenwerking.

Mocht u als organisatie of vereniging de boomteelt in deze regio kunnen versterken is het mogelijk lid te worden. Informatie hierover kunt verder vinden op de website van The Green Connection. De organisatie is bereikbaar via email: info@thegreenconnection.eu
Publicatiedatum: