Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Pligt Professionals voegt Kordana Grande potrozen toe aan assortiment

Het assortiment bloeiende potplanten van Pligt Professionals is verder uitgebreid met de ‘Kordana Grande’ potrozenlijn van veredelaar Kordes Roses. ‘Kordana Grande’ wordt bij Pligt Professionals geproduceerd in een 12 cm pot en is een aanvulling op het potrozenpakket waarbij ook in 9 cm, 10,5 cm en 14 cm potrozen worden geproduceerd.


De Athena Kordana Grande

Johan Berk van Kordes Roses: ‘In Pligt Professionals hebben we een partner gevonden die kwaliteit en marktgerichtheid hoog in het vaandel heeft staan. Samen met onze klanten werken we aan een programma om de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen produceren en de meest aantrekkelijke potrozen op de markt te brengen’.

Gert van der Pligt van Pligt Professionals: ‘Kordana Grande’ is een welkome aanvulling op onze product mix. Met name in ons Dolc'Amore programma, waarin de beste selecties in een uitgekiend marketing concept worden aangeboden, is deze grootbloemige roos een uitblinker.’

Rosa Phoenix gedoopt
En dan is er nog een nieuwtje vanuit Kordes. Afgelopen week namelijk, tijdens de Week van de Potroos, werd de nieuwe potroos Roas Phoenix gedoopt:


De nieuwe roos onderging de 'vuurdoop' met rozenwijn door de eregasten, Limburgse Gedeputeerde Daan Prevoo, wethouder Paul Driessen van Horst aan de Maas en Rozenkoningin Rianne van Rozendorp Lottum.

Voor meer informatie:
Pligt Professionals
Gorzenweg 6E
3274 LL Heinenoord
T: +31 (0)186 60 12 63
E: info@PligtProfessionals.nl
www.pligtprofessionals.nl


Kordes Roses International
T. +31-297513018
F. +31-297513019
E. johan@kordesroses.nl
www.kordes-rosen.com
Publicatiedatum: