Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Borreltruck luistert jubileum De Winter Logistics op

De Winter Logistics vierde op 1 april het 25-jarig bestaan met het voltallige personeel. Het was een mooi feest, met een knipoog naar het verleden en het vizier gericht op de toekomst. Die toekomst kan echter alleen succesvol zijn als de band met haar klanten optimaal is. Daarom tuigde De Winter Logistics een speciale pop-up borreltruck op, die het jubileumfeest letterlijk naar de klanten toe bracht. Toepasselijker voor een transportbedrijf kan het bijna niet. ‘Een schot in de roos’, zegt directeur Eric de Winter.



“Onze klanten bevinden zich door heel Nederland en deels in Duitsland en België. Het zou bijna ondoenlijk zijn om hen naar ons toe te laten komen om hen te bedanken voor het vertrouwen. Daarom hebben we de rollen omgedraaid. We hebben een speciale trailer ontworpen voor het jubileumjaar – de DWL pop-up borreltruck – laten optuigen. Toen we die aan ons personeel presenteerden, was iedereen enthousiast. Daar konden we bij onze klanten mee aankomen, vonden zij. En dat hebben we ook gedaan!”



De DWL pop-up borreltruck heeft in juni verschillende plaatsen in Nederland aangedaan. Eric de Winter: “We zijn op 22 en 23 juni in het Westland begonnen met twee erg gezellige borrels bij Plantenkwekerij P. Van Geest. Een drankje en hapje en een goed gesprek, dichtbij de klant en laagdrempelig. Dat is zoals we zijn! In Herongen hebben we de klanten persoonlijk bezocht. De eindbestemming van onze borreltruck was Aalsmeer. In Aalsmeer vierden we vrijdag 30 juni de laatste pop-up borrel. Zeker gezien de drukke piekperiode die we achter de rug hebben waar de doorlooptijd onder spanning stond, was het voor ons nóg belangrijker om met de klanten in gesprek te gaan. Om hen te bedanken voor het begrip en vertrouwen. Dat we daarom naar hén toekwamen was een bijzonder geslaagde zet!”



Investeren in de klant
De Winter Logistics investeert meer dan ooit in de wensen van de klant. Eric de Winter: “We zijn een dienstverlenend familiebedrijf in een sector waar ‘vlugger, vaker en verser’ de leidende factoren zijn. Als logistiek dienstverlener van bloemen en planten onderkennen we de uitdaging. We willen onze positie behouden en waar mogelijk uitbouwen. Daar horen investeringen bij, zoals onlangs de aankoop van nieuwe boordcomputers en een uitbreiding van het wagenpark met nieuwe wagenmodaliteiten. Dankzij de moderne logistieke middelen kunnen we ook een andere doelstelling blijven halen: duurzaamheid nastreven in alles wat we binnen De Winter Logistics doen. We zijn ons zeer bewust van onze essentiële rol in de keten; elke dag de met zorg geteelde sierteeltproducten in perfecte conditie bij de klant van onze klant brengen. Zodoende investeren we ook in moderne procesvormen en natuurlijk in de opleiding en begeleiding van onze mensen. Het is geweldig om onze persoonlijke drive terug te zien in die van al onze collega’s om De Winter Logistics elke dag nóg een beetje beter te maken. Onze bezoekjes met de De Winter Logistics pop-up borreltruck moet je ook in dat perspectief zien. Het is een investering in de relatie met onze klanten. Zij staan centraal in alles wat we doen.”

Voor meer informatie:
De Winter Logistics
Postbus 520
2675 ZT Honselersdijk
(+)31 174 61 53 33
info@dewinterlogistics.nl
www.dewinterlogistics.nl
Publicatiedatum: