Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

PGR rozen spicen Italiaanse Vitello

Rozen worden al generaties als voedselbron gebruikt. Rozenbottels zitten vol met voedzame stoffen, vooral vitamine C en antioxidanten. Iedereen weet dat rozenbotteljam heerlijk is op pannenkoeken.. Maar hoe zit het met rozenblaadjes? Wanneer je aan rozenblaadjes voor consumptie denkt, denk je allicht aan dingen als Turks fruit en pudding met rozensmaak. Maar waarom zou het gebruik ervan alleen tot zoetigheden beperkt moeten worden? 

Bij Pheno Geno Roses hebben ze klassieke en moderne teeltmethoden om rozen te kweken die niet alleen goed staan in je tuin of op de vaas, maar ook op je bord niet misstaan. Dat wilde het bedrijf met onderstaande foto laten weten: een Vitello met gefrituurde gamba's en gekruid met peterselie, waarbij het geheel stevig gegarneerd is met verse sla, tomaat en eetbare rozenblaadjes.



Voor meer informatie
Pheno Geno Roses
www.phenogenoroses.com
Publicatiedatum: