Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Italië - Myplant & Garden krijgt mogelijk een derde hal

Tijdens de meest recente editie van de International Green Expo was er een verbetering te zien in kwaliteit, cijfers en bezoekersstroom. Ook was er een groei in innovatie, aanbod, zakelijke kansen, creativiteit, ontmoetingen en contactmogelijkheden. De International Green Expo is nu begonnen aan de vierde editie, die voor de vierde keer de kwalificatie 'internationaal' heeft gekregen van de Regione Lombardia.



Het management van de meest belangrijke tuinbouwvakbeurs in Italië heeft ondertussen de geruchten bevestigd die in de uren na de afsluiting van de derde editie begonnen over de opening van een derde beurshal. De organisatie bevestigt dat dit één van de innovaties is die voor de volgende editie worden overwogen. "We hebben andere prioriteiten zoals de verdere ontwikkeling van de uitnodigingskanalen voor buitenlandse bezoekers, de verbreding en verdieping van de Italiaanse en de verfijning van bepaalde beurssegmenten die veel potentieel hebben. De derde hal, die een extra 15.000 m² beursvloer zou betekenen, is een mogelijkheid. Het hangt van een aantal (positieve) factoren af. Het is inderdaad waar dat we voor de laatste editie aanmeldingen moesten afwijzen omdat er onvoldoende ruimte was. We zullen hier hoe dan ook zorgvuldig mee omgaan.” 



De International Green Expo heeft verbindingen gelegd tussen de tuinbouw, agronomie, creativiteit, ontwerp en de markt. Het heeft formatieve en informatieve initiatieven opgestart op topniveau over verschillende thema’s en heeft de eerste stappen gezet naar een ‘groene ruimte’, Dynamic Gardens.



Bij de derde editie waren er 110 officiële internationale kopersdelegaties en 12% buitenlandse bezoekers. In het zomerseizoen zullen er partnerschapsprogramma’s zijn met andere evenementen en promotietours in Italië en in het buitenland.



Voor meer informatie:
www.myplantgarden.com
Publicatiedatum: