Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Together2Grow start met aanvoer Dynamite en Casanova

Er komen bijzondere weken aan voor Alstroemeriakwekerij Together2Grow. De komende periode zullen er namelijk twee bijzondere noviteiten gelanceerd worden: Dynamite & Casanova. De felrode Dynamite zal vanaf week 27 de weg naar de consument vinden, de magentakleurige hartendief Casanova volgt vier weken later. Deze noviteiten vormen een aanvulling op het huidige assortiment van Decorumkweker Together2Grow.


de Dynamite

Knalrode eyecatcher Dynamite
De noviteit Dynamite doet haar naam eer aan: de felrode bloemen knallen er écht uit! Door haar krachtige rode kleur, in combinatie met de vurig gele accenten, is dit een bijzondere eyecatcher in het assortiment. Dynamite is de eerste rode Florinca en dat betekent een vaasleven van minstens drie weken! De Florinca rassen, in de volksmond ook wel tros Alstroemeria genoemd, zijn uniek door haar stevige stelen en vele, kleine bloemen en hebben zich hierom inmiddels bewezen in de markt. Dynamite is vanaf week 27 verkrijgbaar bij Together2Grow in de nieuwe ‘Feel’ uitstraling van Decorum en zal voorlopig (nog) niet te koop zijn aan de veilingklokken.


de Casanova

Hartendief Casanova
Een aantal weken later zal het nieuwe ras Casanova voor het eerst de markt betreden. Casanova zal vele harten gaan veroveren door zijn bijzondere ‘Magenta’ kleur en sterke bladeren. Deze noviteit staat bekend om zijn uitstekende knopprestatie en is een kleurrijke aanvulling voor deze Decorumkweker. Casanova zal vanaf week 31 verkrijgbaar zijn in luxe, vierkante Decorum hoes aan de veilingklok in Aalsmeer en direct bij Together2Grow. Naast de twee noviteiten heeft Together2Grow nog een primeur: in de loop van het najaar zal het ras ‘Blush’ geïntroduceerd worden, een uitbreiding van de succesvolle Charmelia lijn.

Tekst: Pull Position
 
Voor meer informatie:
Over Together2Grow
www.together2grow.nl

Publicatiedatum: