Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Veiling Rhein-Maas in zomerse sferen

Op 21 en 22 juni jl. haalde Veiling Rhein-Maas de zomer in huis: In de foyer vond voor de vijfde keer de bijeenkomst ‘Together active’ plaats. Op deze twee dagen presenteerden 17 aanvoerders van de veiling hun actuele producten en stonden klanten van de veiling persoonlijk te woord voor alle vragen en suggesties. Zowel de exposerende aanvoerders alsook de klanten en medewerkers van Veiling Rhein-Maas kunnen ondanks de zomerse temperaturen op een succesvolle bijeenkomst terugkijken, waarbij waardevolle gesprekken in een prettige sfeer werden gevoerd.

Trendthema 'Natuurlijkheid' in de foyer
Ook dit jaar worden in het kader van 'Together active' weer thema's uit het kort hiervoor verschenen klantenmagazine 'Rhein-Maas Temperamenten' in de foyer op een sfeervolle manier gepresenteerd. In totaal hebben 33 aanvoerders van planten en snijbloemen hun producten voor deze foyer presentatie beschikbaar gesteld.

Hier vindt u enkele foto’s
van 'Together active' alsook van de foyer presentatie.

Wanneer u als aanvoerder interesse heeft, bij een toekomstige editie van 'Together active' uw producten persoonlijk in de foyer te presenteren, neemt u dan contact op met Christina Lindenbaum.
Publicatiedatum: